Restauranttest: Santino’s

Denne restauranten har et lokale i Tordenskiolds gate som innbyr til koselig stemning, til å ta med barna, og som ikke krever den store innsatsen på pyntefronten. Lokalet var litt kaldt, men etterhvert når lokalet fylles mer, og det vil det gjøre i løpet av kvelden, vil det også varmes opp.

Italiensk er i Norge blitt redusert til pizza og pasta, og Santino’s leverer alle “the usual suspects” på sin i overkant lange meny, med noen interessante innslag av bruschetta. Vi bestiller en pizza og, etter å ha bedt om anbefaling fra servitøren, en pastarett “Della Chef”.

Pizzaen er god, med spekeskinke og sopp. Tynn knasende bunn, passelig med ost og ruccola på toppen. Spekeskinken var det dessverre litt lite av, fordelt ut over pizzaen i små biter. Pastaen er derimot et sorgens kapittel, fløtesausen smaker surt og bærer preg av å ha ligget en stund. Kjøttet smaker som om det var tilberedt direkte fra frossen tilstand.

Personalet er koselige og yter god service. Jeg vil anbefale stedet om man bare skal ha pizza, skal man ha pasta, kan man like gjerne bli hjemme med Toro. Hadde begge bestilt pizza ville det ha vært en fin anbefaling, men på grunn av kjip pasta og et overraskende kaldt lokale får Santino’s tre prikker på terningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.