Dagens antrekk – den vanskeligste posten

Dagens antrekk
Dagens antrekk, og gårsdagens og nesten hver dag før det.

Den letteste måten å være moteblogger på er å ha et innlegg hver dag med dagens antrekk. Da får man vist at man har stil, og på sikt hva den stilen er. Det som derimot gjør ting litt vanskelig er at i min jobb som analytiker går jeg med det samme antrekket hver dag, dressbukse og skjorte.

Man har selvfølgelig to forskjellige dressbukser, og opp til ti forskjellige skjorter. Jeg har for tiden en rotasjon på åtte som er ganske bra. Det blir alikevel så kjedelig. Dagens antrekk blir samme buksa, nesten lik skjorte, og ett av fire par sko.

Men, i helgene er det andre boller, da begynner man med jeans på casual friday, gjerne med en hettejakke eller v-genser over en sportslig t-skjorte. På lørdagen er det fort jeans og skjorte, og på søndagen er det på trening i løpetights eller jeans og genser. Her er det iallfall mulighet for litt variasjon, men også her er det på lengre sikt mye det samme som går igjen.

Det er nok enklere å skape antrekk når man ikke har dresscode å forholde seg til.

Her er iallfall dagens antrekk, bildet er ikke tatt i dag, men det er det samme jeg hadde på meg i går, i forigår, og hele forrige uke. Skjorta synes jo ikke engang.

Dagens antrekk, som så mange andre dager, består av skjorte fra Eton, bukse fra Tiger, frakk fra Zanelli og Nike Air Force I sko med Product (red) lisser.

3 Replies to “Dagens antrekk – den vanskeligste posten”

  1. iacob: Takk, lua glemte jeg å nevne, den er fra Top Man, Top Shops gutteavdeling på Selfridges i London. Ja, vi er uniformert på jobben. Morsomt å se på fredagen, hva folk har på seg til casual friday.

    Cecilie: hehe, en klassisk herreveske er alltid in. De små herreveskene som folk dingler rundt med ble ut idet russerne fanga opp trenden en gang på nittitallet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.