På trykk i Dagsavisen

Mitt svar til Ali Esbati står i dag på trykk i Dagsavisen. Kjapt forklart har Esbati misforstått poenget med samfunnsøkonomi og de tilhørende modeller. Dette er en liten del av en større debatt som har foregått i Dagsavisen om samfunnsøkonomer og deres nytte.

At man kritiserer samfunnsøkonomien er forsåvidt greit, problemet med mye av kritikken er at man ofte ikke forstår konseptene man kritiserer. Det samme ser man rundt evolusjon, CERNs prosjekter og atomreaktoren på Kjeller. Det eneste vi kan gjøre er å prøve å skrive svar på kritikken og vise at det er mer å forstå enn den gjennomsnittlige journalist eller halvstuderte røver har fått med seg.

Rituelle antakelser – Ali Esbati.

Author: Jon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.