Noe må man ha på beina – Nike Air Force I av

October 8th, 2010

I dagens motebilde finnes det mange spennende sneakers. Fra de tradisjonelle Converse Chuck Taylor All-Stars, til de mer moderne skateboardsko. Jeg har ikke de enkleste føttene å finne sko til, de er relativt korte og brede. De fleste store skoprodusenter, inkludert Adidas, Reebok og Nike, lager ikke så mange sko som passer til brede føtter, men jeg har funnet noen som funker veldig bra, Nike Air Force I.

Air Force I er en retrosko basert på en modell først introdusert i 1982. Derfor er det et forøvrig et lite AF-1 og ’82-merke nederst på lissene. Sammen med Nike Dunk har disse skapt en retrobasketskotrend av de store. Nike har etterhvert fulgt opp med både Terminator, Blazer og Vandal i retromodeller. Min samling sko, som jeg har vist tidligere, står for det meste på loftet, med bare de jeg bruker mest tilgjengelig i leiligheten.

Mitt nyeste par er pene og blå og brukes så ofte som mulig. Kjøpt på Stress i Oslo, som sammen med Sole Service i Bogstadveien er mine favorittskobutikker :)

Det nyeste tillegget til Air Force-samlingen.


Om forfatteren:  To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.